Víkend na Expres FM /
Celý playlist
Kultura

Kráska hodlá přitvrdit: Ana de Armas umí prodat své vnady i akční vlohy

Avatar photo Carlito Brigante
05. 05. 2023

Patří mezi nejobletovanější celebrity a nejvyhledávanější ženy na internetu na světě a je si toho vědomá. Ana de Armas se chystá na nejnáročnější výzvu své kariéry a hodlá světu dokázat, že není jen další hezkou a nahraditelnou tvářičkou.

Jedna z nejobletovanějších žen současnosti se může pochlubit kubánskou i španělskou krví a nově i americkým občanstvím. Své mládí prožila na Kubě, kde se poměrně záhy dostala k první velké roli romantickém dramatu Una rosa de Francia. A byla to osudová role, snímek mezinárodně zarezonoval a otevřel nadějné herečce cestu do Evropy, kde se usídlila ve Španělsku. Její talent i půvab ovšem brzy přerostl i madridské televizní ateliéry a nezbývalo, než se vydat směrem za Velkou louži. A opět se jí podařilo zabodovat hned v první nabízené roli. Snaživí agenti ji protlačili do úspěšného snímku Týpci a zbraně, kvůli kterému musela překonat svůj odpor k ozbrojeným složkám a zbraním. Ještě větší překážkou se ovšem stala angličtina, kterou se pro roli Iz naučila foneticky. A vyplatilo se, další role začaly přicházet.

Otevírá padací dveře své duše: Nový dokument Eda Sheerana nechává nahlédnout do zpěvákova soukromí

Kristýna Ševčíková / 03. 05. 2023

John Wick v sukni

Hned dalším výrazným zářezem se stala role holografické přítelkyně Ryana Goslinga v pokračování kultovního sci-fi Blade Runner 2049. Přelomovou rolí se pro ní stala role Marty Cabrera v hitu Na Nože, kde se předvedla po boku hvězd jako Daniel Craig, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evans nebo LaKeith Stanfield. A byla z toho první nominace na Zlatý glóbus. Právě tady začala být patrná její herecká všestrannost, kterou ještě více utvrdila v poslední bondovce Není čas zemřít, kde poprvé a zdaleka ne naposled prodala své pohybové schopnosti. Právě role Palomy z ní udělala nečekanou akční hvězdu. Tento status ještě stvrdila v podprůměrném (ale sledovaném) snímku The Grey Man, který si natáčel v Praze. Aktuálně se před herečkou naskýtá další akční příležitost ve spin-offu Johna Wicka s názvem Ballerina. Ten by měl do kin zamířit v příštím roce a očekávání jsou opravdu vysoká. Zvlášť když se v něm minimálně mihne i samotný Keanu Reeves. Natáčení tohoto potenciálního hitu mimochodem filmaře zavedlo opět do Prahy, ale také do Semil, Kouřimi, Štramberku či na zámek Kačina.

https://www.youtube.com/watch?v=kcNwrxUiymE

Láska na place 

Anna de Armas samozřejmě plní novinové články nejenom svými hereckými výkony, ale také díky svému půvabu, který se nebojí prodat. Bulvární media žila historkami z natáčení průměrného filmu Deep Water, který na necelý rok spojil hlavní představitelku s Benem Affleckem. Početný zástup ctitelů a fanoušků Ana nabrala i díky tomu, že se nebála předvést své vnady, a to v již zmiňovaném Deep Water a také v kontroverzním dramatu Blondýnka, které rozbouřilo mediální vody a získalo rozporuplné reakce. To dokazují nominace na Zlaté maliny za nejhorší snímek, ale i na Oscara pro samotnou herečku. Nepochybujeme, že k nim v budoucnu přidá další. 

Půvabná herečka je ambasadorkou značek Natural Diamond Council, Louis Vuitton nebo Estée Lauder

Katie Holmes chrání dceru: Novináři s ní nesmí mluvit, s otcem Tomem Cruisem se neviděli 10 let

Michaela Dočkalová / 01. 05. 2023

Filmový Kevin a jeho bratři: Prošli závislostmi a skandály, oplakali sestry, teď září v seriálech

Michaela Dočkalová / 24. 04. 2023

Zdroje: joblovideos, csfd.cz, moviezone.cz
Zdroj fotografií: Profimedia 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM