Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
Kultura

Kráska hodlá přitvrdit: Ana de Armas umí prodat své vnady i akční vlohy

Avatar photo Carlito Brigante
05. 05. 2023

Patří mezi nejobletovanější celebrity a nejvyhledávanější ženy na internetu na světě a je si toho vědomá. Ana de Armas se chystá na nejnáročnější výzvu své kariéry a hodlá světu dokázat, že není jen další hezkou a nahraditelnou tvářičkou.

Jedna z nejobletovanějších žen současnosti se může pochlubit kubánskou i španělskou krví a nově i americkým občanstvím. Své mládí prožila na Kubě, kde se poměrně záhy dostala k první velké roli romantickém dramatu Una rosa de Francia. A byla to osudová role, snímek mezinárodně zarezonoval a otevřel nadějné herečce cestu do Evropy, kde se usídlila ve Španělsku. Její talent i půvab ovšem brzy přerostl i madridské televizní ateliéry a nezbývalo, než se vydat směrem za Velkou louži. A opět se jí podařilo zabodovat hned v první nabízené roli. Snaživí agenti ji protlačili do úspěšného snímku Týpci a zbraně, kvůli kterému musela překonat svůj odpor k ozbrojeným složkám a zbraním. Ještě větší překážkou se ovšem stala angličtina, kterou se pro roli Iz naučila foneticky. A vyplatilo se, další role začaly přicházet.

Otevírá padací dveře své duše: Nový dokument Eda Sheerana nechává nahlédnout do zpěvákova soukromí

Kristýna Ševčíková / 03. 05. 2023

John Wick v sukni

Hned dalším výrazným zářezem se stala role holografické přítelkyně Ryana Goslinga v pokračování kultovního sci-fi Blade Runner 2049. Přelomovou rolí se pro ní stala role Marty Cabrera v hitu Na Nože, kde se předvedla po boku hvězd jako Daniel Craig, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evans nebo LaKeith Stanfield. A byla z toho první nominace na Zlatý glóbus. Právě tady začala být patrná její herecká všestrannost, kterou ještě více utvrdila v poslední bondovce Není čas zemřít, kde poprvé a zdaleka ne naposled prodala své pohybové schopnosti. Právě role Palomy z ní udělala nečekanou akční hvězdu. Tento status ještě stvrdila v podprůměrném (ale sledovaném) snímku The Grey Man, který si natáčel v Praze. Aktuálně se před herečkou naskýtá další akční příležitost ve spin-offu Johna Wicka s názvem Ballerina. Ten by měl do kin zamířit v příštím roce a očekávání jsou opravdu vysoká. Zvlášť když se v něm minimálně mihne i samotný Keanu Reeves. Natáčení tohoto potenciálního hitu mimochodem filmaře zavedlo opět do Prahy, ale také do Semil, Kouřimi, Štramberku či na zámek Kačina.

Láska na place 

Anna de Armas samozřejmě plní novinové články nejenom svými hereckými výkony, ale také díky svému půvabu, který se nebojí prodat. Bulvární media žila historkami z natáčení průměrného filmu Deep Water, který na necelý rok spojil hlavní představitelku s Benem Affleckem. Početný zástup ctitelů a fanoušků Ana nabrala i díky tomu, že se nebála předvést své vnady, a to v již zmiňovaném Deep Water a také v kontroverzním dramatu Blondýnka, které rozbouřilo mediální vody a získalo rozporuplné reakce. To dokazují nominace na Zlaté maliny za nejhorší snímek, ale i na Oscara pro samotnou herečku. Nepochybujeme, že k nim v budoucnu přidá další. 

Půvabná herečka je ambasadorkou značek Natural Diamond Council, Louis Vuitton nebo Estée Lauder

Katie Holmes chrání dceru: Novináři s ní nesmí mluvit, s otcem Tomem Cruisem se neviděli 10 let

Michaela Dočkalová / 01. 05. 2023

Filmový Kevin a jeho bratři: Prošli závislostmi a skandály, oplakali sestry, teď září v seriálech

Michaela Dočkalová / 24. 04. 2023

Zdroje: joblovideos, csfd.cz, moviezone.cz
Zdroj fotografií: Profimedia 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM