Ranní klub /
Celý playlist
VIP

Už žádný Pitt a DiCaprio: Mezi idoly současnosti najdete seriálového kanibala i hvězdu Sexuální výchovy

Andrea Machajdíková
03. 12. 2022

Zatímco před lety jsme obdivovali typicky krásné slavné muže, jakými jsou třeba Brad Pitt nebo Chris Hemsworth, dnes zástupy fanynek a fanoušků šílí po mužích, kteří na první pohled rozhodně nejsou prvoplánový krasavci. Získají si vás ovšem svým neuvěřitelným charismatem a osobitostí.

Znáte je z populárních seriálů streamovacích platforem a teenagerských filmů. Za své role už stihli posbírat pár cen, ale hlavně tisíce fanoušků. Tohle jsou oni!

Channing Tatum využil zkušenosti ve filmu, Catherine Zeta-Jones vydělala na nos, Brad Pitt svou minulost nepřiznává: Slavní, kteří se živili jako striptéři

Denisa Grofová / 02. 12. 2022

Joe Keery (30)

Velmi oblíbený u mladšího publika je také tento americký herec, jehož sláva raketově vzrostla po odvysílání první série celosvětově populárního seriálu Stranger Things. Velké přízně fanynek i fanoušků si pochopitelně všimli tvůrci seriálu, a tak má Joe, nebo chcete-li Steve, v každé další sérii mnohem větší prostor. V té poslední ho dokonce půl dílu nechali pobíhat bez košile, aby se diváci mohli pokochat. Za roli Steva dokonce získal ocenění Screen Actors Guild Awards v kategorii Mimořádný výkon v dramatickém seriálu. Když zrovna nehraje v seriálu, hraje na kytaru a zpívá v kapele Post Animal, nebo tráví čas se svou přítelkyní, herečkou Maikou Monroe. 

Sympaťák Joe Keery si díky davům fanynek vysloužil více prostoru v populárním seriálu Stranger Things

Lucas Bravo (34)

Francouzský herec a model se dostal do povědomí diváků díky seriálu Emily In Paris (na Neftlixu brzy přistane třetí série). Tam ztvárňuje neodolatelného šéfkuchaře Gabriela, který zamotá hlavu hlavní hrdince v podání Lily Collins. Kromě herectví, které má i vystudované, se věnuje modelingu. Zastupuje ho známá pařížská agentura Viva, která mu zajistila několika prestižních přehlídek. A co se týče soukromého života, pohledný herec je údajně single! 

Zda představitel šéfkuchaře umí opravdu vařit, bohužel dostupné zdroje neuvádějí, jeho fanynky beztak oceňují jiné kvality

Ansel Elgort (28)

Americký herec má na kontě hned několik úspěšných snímků, kterými si získal široké publikum. Za zmínku rozhodně stojí jedna z prvních významných rolí ve filmu Hvězdy nám nepřály (The Fault In Our Stars) z roku 2014. Tam si zahrál po boku Shailene Woodley. A následovala další skvělá obsazení, například v trilogii Divergence, Rezistence a Aliance nebo v akčňáku Baby Driver, za který dokonce získal nominaci na Zlatý Glóbus. Herec nedávno ukončil vztah s tanečnicí Violettou Komyshan a na svůj Instagram vyvěsil fotky právě se Shailene Woodley, jak si užívají dovolenou v Itálii. Jestli ovšem tvoří nový pár, zatím neprozradili. 

Jako potomek módního fotografa a operní režisérky měl uměleckou kariéru přeurčenou, debutoval ještě před dokončením střední školy v muzikálu, v roce 2013 přišel první film, horor Carrie

Asa Butterfield (25)

Britský herec se ve světě velkého filmu objevuje už od dětství. Už jako dítě exceloval ve snímcích Chlapec v pruhovaném pyžamu (The Boy in the Striped Pajamas), Kouzelná chůva a velký třesk (Nanny McPhee and the Big Bang) nebo Hugo a jeho velký objev (Hugo). Do pozice idola ho však pasovala až role ve veleúspěšném seriálu Sexuální výchova (Sex Education), kde hraje nesebevědomého středoškoláka Otise, který si ve škole otevře vztahovou poradnu a zamiluje se do problémové spolužačky. V reálném životě je ovšem single. 

Asa je zřejmě v reálných vztazích stejně neobratný jako seriálový Otis, je totiž single

Evan Peters (35)

Nekorunovaným králem „divnorolí“  je tento mladý americký herec. Je bezesporu extrémně talentovaný, a tak dostává především role velmi komplikovaných jedinců. Tou poslední bylo ztvárnění sériového vraha a kanibala Dahmera. Přestože si zahrál pár psychopatů, jeho neuvěřitelné charisma mu zajistilo velmi silnou fanouškovskou základnu. Po tříletém vztahu s herečkou Emmou Roberts, dcerou herce Erica Robertse, který ukončili zrušením zásnub, je oblíbený herec aktuálně sám. 

Specialista na role podivínů se proslavil v sérii American Horror Story, letos na obrazovky vtrhnul jako kanibal Dahmer

Umí skvěle sociopaty, Hollywood ho zatím přehlíží: Kdo je Evan Peters, představitel kanibala Dahmera

Carlito Brigante / 18. 10. 2022

THB, Skam, Euforie, Sexuální výchova: Nejlepší seriály pro generaci Z

Karin Šnýdrová / 06. 05. 2022

Zdroj fotografií: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM