Ranní klub /
Celý playlist
VIP

Babyboom 2022: Cristiano Ronaldo zažil smutek i štěstí, Rihanna ukázala syna na TikToku a Eva Perkausová vypadá pár dní po porodu jako bohyně

Denisa Grofová
03. 01. 2023

Rok 2022 byl na děti opravdu štědrý. Zahraniční i české celebrity přivítaly do rodiny nové potomky, které často pojmenovaly tak, že nad tím až rozum zůstává stát. Exotická jména prostě loni vedla. 

Pojďte se s námi podívat, které rodiny čeká spousta probdělých nocí, radosti i rodičovských strastí. Pro některé je to nová cesta plná překvapení, někteří už to zažívají třeba i poosmé. 

Koncert v nebi: Letos nás opustili uznávaní filmoví skladatelé, bubeník Foo Fighters, třetina Depeche Mode i Hanička Písnička

Pavel Kučera / 29. 12. 2022

Georgina Rodríguez a Cristiano Ronaldo

Nejslavnější fotbalista světa Cristiano Ronaldo se svou partnerkou Georginou Rodríguez loni na podzim oznámili světu, že čekají dvojčata. Bohužel však jedno z dětí po porodu zemřelo. Jak ale fotbalista sdílel na sociálních sítích, v těžkých chvílích se snažili myslet na to, že vše musí překonat kvůli novorozené dceři, která se má čile k světu. Ronaldo má se svou partnerkou ještě dceru Alanu a dvojčata Matea a Evu, které jim porodila náhradní matka. Ronaldův nejstarší syn se narodil v roce 2010, odnosila ho též za obří finanční odměnu cizí žena.

María Perello a Rafael Nadal

Vítěz rekordních dvaadvaceti grandslamových titulů Rafael Nadal, jenž si soukromí bedlivě střeží, se stal poprvé otcem. Jeho manželku Máriu provázely během těhotenství zdravotní komplikace, kvůli čemuž dokonce Rafael přerušil po US Open sezonu, aby jí mohl být na blízku. Vše ale nakonec dobře dopadlo a rodiče přivítali na světě syna Rafaela.

Jennifer Lawrence a Cooke Maroney

Oscarová herečka a hvězda Hunger Games přivedla v únoru na svět svého prvního potomka, kterého čekala s manželem, známým obchodníkem s uměním, Cookem Maroneym. Chlapec dostal neobvyklé jméno Cy. Jelikož si ale herečka bedlivě střeží soukromí, pohlaví a jméno dítěte prozradila až pět měsíců po porodu během rozhovoru pro módní časopis Vogue.

Rihanna a A$AP Rocky

Nejbohatší zpěvačka světa a úspěšná podnikatelka, která celé těhotenství šokovala svými outfity, se v květnu stala poprvé matkou. Otcem jejího syna je rapper A$AP Rocky, který často plní bulvární média průšvihy a problémy s policií. Rihanna svého syna úzkostně bránila před světem dlouhých 7 měsíců. Poprvé ho ukázala nedávno v videu na svém tiktokovém profilu, kde ho za krátkou dobu zhlédlo přes 19 milionů sledujících.

Adriana Lima a Andre Lemmers

Jedna z nejúspěšnějších a nejžádanějších modelek světa Adriana Lima se na konci léta stala již potřetí matkou. Adriana má s bývalým srbským basketbalistou Markem Jarićem dvě dcerky, Valentinu a Siennu. Jejím současným partnerem a otcem malého syna Cyana je filmový producent Andre Lemmers, se kterým se poprvé na veřejnosti ukázala teprve na loňském benátském filmovém festivalu.

Adriana Lima předvedla na festivalu v Cannes nového partnera i těhotenské bříško

Nicolas Cage a Riko Shibata

Oscarový herec Nicolas Cage a jeho manželka Riko se začátkem září stali rodiči holčičky Lennon Augie. Pro Nicolase je to první dcera, ale otcem je již potřetí, má ještě dva syny. Pro jeho pátou manželku Riko je Lennon prvním dítětem. Jelikož je ale Riko o více než 30 let mladší než Nicolas, dá se předpokládat, že bude chtít rodinu ještě rozšířit.

Hilaria a Alec Baldwinovi

Ve svých 64 letech se oblíbený herec a idol ženských srdcí Alec Baldwin stal již poosmé otcem. Jeho poslední dcera, Ilaria Catalina, se narodila koncem září. S manželkou mají společně dalších 7 potomků a nechali se slyšet, že s Ilariou jsou již kompletní a další dítě neplánují. Alec má z předchozího vztahu s herečkou Kim Basinger ještě dceru Ireland, které je dnes již 27 let a živí se jako modelka.

Rodina Baldwinova vyráží na akce i s kojencem

Bohatší o 27 milionů dolarů: Alec Baldwin prodává svůj luxusní dům, kde žil s Kim Basinger i novou rodinou. Podívejte, co může být vaše

Karin Šnýdrová / 24. 11. 2022

Tereza a Matyáš Rambovi

Oblíbená česká divadelní a filmová herečka Tereza Ramba (pro mnohé známá spíše svým dívčím jménem Voříšková) se na začátku roku stala podruhé matkou. Na malou Miřenku už doma čekal starší bráška Mikoláš.

Ewa Farna a Martin Chobot

Několikanásobná česká slavice Ewa Farna stejně jako Tereza Ramba nezažívá mateřství poprvé. S bývalým kytaristou její kapely a v první řadě také manželem, Martinem Chobotem, přivedli letos v březnu na svět dceru Ellu, která bude mít ochránce v podobě staršího brášky Artura.

Ewa na loňském udílení Českých slavíků vystoupila i s Ellou

Eva Burešová a Přemysl Forejt

Zpěvačka a herečka Eva Burešová přivedla v létě na svět syna Tristana, jehož otcem je známý šéfkuchař Přemek Forejt. Eva má z předchozího vztahu syna Nathaniela a Přemek dceru Stellu. Tento hvězdný pár byl na začátku vztahu pod drobnohledem bulvárních plátků, nyní se však přestěhoval do nového domu na vsi, kde snad Eva a Přemek najdou klid pro budování nově vytvořené rodiny a výchovu nejmladšího syna.

Eliška a Jan Pokorní

Bývalá česká vícebojařka Eliška Pokorná (za svobodna Klučinová), která to díky svým úspěchům dotáhla až na olympiádu, se na podzim stala taktéž dvojnásobnou maminkou. S manželem, oblíbeným hudebníkem Pokáčem, mají již syna Theodora, který se narodil vcelku nedávno, loni v únoru. Malý věkový rozdíl bude ale určitě jednou přínosem v bratrském vztahu.

Radana a Vojtěch Kotkovi

Vojta Kotek už dávno není jen oblíbený puberťák ze Snowboarďáků. Nyní je z něho vzorný manžel a dokonce otec. Své soukromí si bedlivě střeží, kdyby se bulváru nepodařilo vypátrat jeho letní svatbu s dnes již manželkou Radanou, možná by se podařilo utajit i nadcházející roli otce. Té se zhostil v říjnu, když se mu narodil syn, jenž dostal vskutku výjimečné jméno, Hubert I. Šman Kotek.

Olga Lounová a a Jan Kregl

Olga Lounová se nedávno na Instagramu pochlubila svou prvorozenou dcerou, která dostala krásné jméno Arianne. Olga, která je nejen zpěvačkou, ale třeba i závodnicí rallye, si s partnerem, hokejistou Janem Kréglem, rodičovství náležitě užívají a vtipné momenty z rodičovské džungle sdílí na sociálních sítích.

S měsíční dcerou vyrazila 20. prosince Olga za pracovními povinnostmi

Monika a Leoš Marešovi

Bavič a vyhledávaný moderátor Leoš Mareš se na jaře letošního roku stal již potřetí otcem. Vedle malé Alex má ještě dva syny z předchozího manželství, Matěje a Jakuba. Leoš je na všechny své děti náležitě pyšný, všechny jejich pokroky a úspěchy sdílí pravidelně na Instagramu, kde má přes milion sledujících. Manželka Monika je navíc chodícím důkazem, že být na mateřské neznamená přestat o sebe pečovat.

Eva Hecko Perkausová a Ivan Hecko

Moderátorka Eva Hecko Perkausová si s podnikatelem ve stavebnictví Ivanem řekla své Ano před rokem na Mauriciu. A v prosinci si nadělili předčasný vánoční dárek s nevyčíslitelnou hodnotou. Prvorozený syn Killian se narodil na první adventní neděli roku 2022. Eva se netají tím, že by chtěla mít velkou rodinu, tudíž je jen otázkou času, kdy se malý Killian z jedináčka stane starším bráchou.

Nečekané rozchody slavných párů: V roce 2022 o lásku přišli Shakira nebo Jason Momoa, Sylvester Stallone se rozvádí po 25 letech

Michaela Dočkalová / 28. 12. 2022

Nejsledovanější svatby: Pohádkový happy end pro Bennifer, své Ano letos řekli Beckham junior i vnučka amerického prezidenta

Michaela Dočkalová / 29. 12. 2022

Zdroje: Super.cz, Instagram, TikTok, Profimedia, hellomagazine.com, dailynews.com, vogue.com
Zdroj fotografií: Profimedia a Milan Malíček / Právo / Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM