Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
Kultura

Tom Holland a Zendaya se vracejí do světa Marvelu: Na další Spider-Manovo dobrodružství si počkáme

Kristýna Ševčíková
06. 06. 2023

Hvězdný pár Tom Holland a Zendaya se vrací do světa Marvel Cinematic Universe. Čtvrtý díl se připravuje, ale doprovázely ho nečekané problémy. Musel být pozastaven kvůli stávce scenáristů, teď už by mu ale nemělo nic stát v cestě, jak prozradila producentka Amy Pascal v rozhovoru s Variety.

Poslední film ve franšíze se na filmových plátnech objevil v roce 2021 s názvem Spider-Man: Bez domova (Spider-Man: No Way Home). V tomto filmu Tom v roli Petera Parkera a Zendaya jako MJ žijí ve světě, kde se prozradila jeho superhrdinská identita. S přáním vrátit se k tomu, co bylo předtím, než všichni věděli, že je Spider-Man, Peter požádá o pomoc Doctora Strange, aby změnil běh dějin. Hlavní dějová linka čtvrtého filmu zatím není oficiálně známá, ale už se objevují spekulace, co bychom mohli od dalšího dílu očekávat.

Rozvody celebrit, které nikdo nečekal: Fanoušky překvapili Kevin Costner, Mel Gibson, Rocky i Terminátor

Michaela Dočkalová / 02. 06. 2023

Počkáme si

Předpokládá se, že nový Spider-Man se dostane do kin až v roce 2025. Podle producenta a prezidenta Marvel Studios Kevina Feige příběh bude velkolepý a o akční scény nebude nouze. Hlavní představitel Tom Holland se rozpovídal o své účasti v dalších filmech o Spider-Manovi a o tom, v jaké fázi vývoje se nachází. V rozhovoru pro Entertainment Weekly herec řekl, že se vedou debaty o budoucnosti Spider-Mana. Čtvrtý díl by se nejspíš mohl vypořádávat s tím, že Peter nechal všem vymazat z paměti svou tajnou identitu. Tudíž se i se svými přáteli vrátí na začátek, kdy se seznámili. Mohlo by také dojít ke spojení s kouskem Venoma, který po něm zůstal v potitulkové scéně ve snímku Bez domova. Peter tak zřejmě získá černý oblek.

V zatím posledním filmu s podtitulem Bez domova se před kamerou potkali hned tři představitelé Pavoučího muže

Hvězdný pár ve filmu i ve skutečnosti

To, že se v dalším filmu objeví dvě hlavní hvězdy, by mělo být nanejvýš pravděpodobné. Ovšem Tom Holland a Zendaya netvoří jen skvělou dvojici na filmovém plátně, ale také ve skutečnosti. Začali se vídat v soukromí už při natáčení prvního dílu Spider-Man: Homecoming v roce 2016. Tehdy byli velmi opatrní, aby zůstali mimo dosah paparazziů. Svůj vztah učinili oficiálním na Instagramu v září 2021 fotkou ze zákulisí, na které Tom nazval Zendayu „My MJ“. Od té doby drželi svůj románek stále pod pokličkou kromě občasných akcí na červeném koberci. Na počest Tomových 26. narozenin před rokem sdílela Zendaya jejich společnou fotku na Instagramu a napsala: „Všechno nejlepší k narozeninám tomu, kdo mě dělá nejšťastnější.“ Podobné ódy na svého partnera sdílela i tento rok 1. června, kdy přidala na svůj účet další jeho fotky okomentované emotikonem srdce a podpořila ho v jeho dalším projektu The Crowded Room s Amandou Seyfried, který bude startovat na Apple TV+. Pár tedy vypadá nadmíru šťastně. Tu a tam se společně ukazují i na sportovních akcích. 

Před kamerou i v soukromí tvoří Tom a Zendaya pár

Zdroje: thedigitalfix.com, people.com
Zdroj fotografií: CTMG / Marvel 

Jak se jmenuje Iron Man a kdo hraje Spider-Mana? Ukažte, jak se vyznáte v komiksových adaptacích Marvelu

Martina Hoblová / 24. 01. 2023

Nepřátelé Marvelu: Slavní, kteří bojkotují nejslavnější komiksovou značku

Carlito Brigante / 21. 03. 2023
Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM