Hudba na prvním místě / Music First /
Celý playlist
Kultura

Nový seriál Eliška a Damián dostává na sítích naloženo: Emma Smetana je opět hrdinkou memů

Avatar photo Carlito Brigante
05. 09. 2023

Od nového seriálu Eliška a Damián se čekalo mnohé, ale nakonec byly překonána všechna očekávání. Seriál na webu ČSFD dostává hodnocení, která dohromady dávají děsivé skóre 7 procent. A jak už to tak bývá, bavíme se především díky internetovým vtipálkům. Tvůrci meme jedou na plný plyn. Pobavte se těmi vůbec nejzábavnějšími kousky lidové tvořivosti.

Karin Ann: Kvůli duhové vlajce v polské televizi jsem se bála, že už si v Polsku nezazpívám

Petr Novák / 01. 09. 2023

Velká očekávání

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. Tak zní oficiální text TV Prima k novému seriálu z pera Lenky Hornové, Davida Litváka, Davida Holého a Jiřího Suchého (shoda s jménem legendárního divadelníka je náhodná). Seriál provázela poměrně masivní kampaň a očekávání diváků byla velká. Jak už to bývá, velká očekávání střídá velké zklamání. 

Královna memů 

Emma Smetana se tak opět stala královnou memů. Poprvé se do hledáčku internetových vtipálků dostala už v roce 2019, kdy si v Paříži pořídila selfie před hořící katedrálou Notre-Dame. Koneckonců její tehdejší tragický výraz teď využili tvůrci internetových fórů, jak můžete vidět v přiložené fotogalerii. 

Výsměch, ale dobře zaplacený: Dívka pohromy, kryptopes a další hvězdy meme, které vydělaly tisíce dolarů

Petr Šilha / 21. 09. 2022

Emma Smetana a Jordan Haj: Děláme spolu hudbu i děti

Redakce / 08. 09. 2021
Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM