Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
Kultura

Luxus, krása a popíjení: V reality show Jako ulití hvězdy jiných reality show marně hledají pravou lásku

Avatar photo Martina Hoblová
19. 04. 2023

Ujíždíte (možná potají) na bláznivých zahraničních reality show, ve kterých vám krásní a mnohdy nadržení lidé namlouvají, že hledají opravdovou lásku a přátelství, ať už jde o Too Hot To Handle, Láska je slepá nebo třeba Kruh? Pak jsou pro vás Jako ulití (Perfect Match) jako ulití. A rozhodně vás nenechají chladnými. Těšit se můžete na známé tváře právě z jiných reality show. Netflix totiž vytáhl do boje své těžké váhy. 

A tak místo přemýšlení, kdo kráskám během natáčení upravuje nehty a depiluje nohy a svalnatcům zastřihuje vousy nebo vybírá oblečení, budete účastníky vnímat spíše jako zajímavý studijní materiál lidských charakterů.

Hodně Velké nic: Klusákův dokument hraje na city, dává prostor i dezinformátorce

Iva Růžičková / 14. 04. 2023

Populární osobnosti z populárních reality show

V úvodu dvanáctidílné série vás čeká klasický začátek – romantická lokalita (Panama), luxusní vila s plně vybavenými pokoji, nejrůznější technikou, bazénem, hromadou jídla, alkoholu a pro tyto pořady typický moderátor Nick Lachey. A samozřejmě především také řada single účastníků, kteří mají jediný cíl: Konečně „najít opravdovou lásku“. Diváci znalí podobných pořadů se tak dočkají například Francescy Farago a Australanky Georgie Hassarati, nepříliš bystré Chloe Veitch, přelétavého Joeyho Sassoi a jeho nejvěrnější fanynky Kariselle Snow nebo třeba slepě věrného Damiana Powerse, „zákeřného“ Chase DeMoora a typické Francouzsky Ines Camiliai Tazi. 

Vybrat si svůj ideální protějšek mají těmto vyvoleným pomoci nejrůznější úkoly, které plní v (často se měnících) párech. Ten vítězný pak vždy čeká rande a také možnost spárovat dva účastníky (včetně sebe) s novými protějšky. Dva soutěžící, kteří zůstanou ten večer single, jdou domů. Atmosféru dotváří věčné popíjení u bazénu nebo v patiu, které je typické pro tyto pořady.

O překvapení, muskulatury a plné výstřihy není v pořadu nouze

Překvapivé zvraty

Pominete-li prostoduchost samotné reality show a trochu nudný začátek, dočkáte se několika až bizarních překvapení. O ta nejvýraznější se postarala právě Francesca, která v průběhu natáčení popustila uzdu své bisexualitě a spárovala se mimo jiné se ženou. Zajímavými zvraty se ale v této telenovele s reálnými postavami nešetří a tak se můžete těšit třeba na zasnoubení nebo na to, že se i přes jednodenní „obrovské zamilování“ pár rozpadne kvůli jednomu z ex.

Krásní lidé, krásné lokace a naprosto povrchní vztahy, to je základ každé reality show, v níž účastníci hledají „opravdovou lásku“

Konec show, konec lásky 

Pokud vás ale tyto nečekané události nijak nenadchnou, napravit to může poslední díl. Právě vítězná dvojice totiž zřejmě zaskočí nejednoho diváka… Poté už ale padne poslední klapka, drink, polibek a zpátky domů. A jak je pro tyto pořady typické, „láska“ zůstane ve vile a všechny páry do jednoho se v reálném světě rozpadnou. To ale rozhodně neznamená, že se dál vzájemně nevídají a nebo dokonce, že jsou single.

Například Francesca se dala po návratu z Panamy dohromady s hvězdou TikToku Jessem Sullivanem. Kdo sledoval první řadu Too Hot To Handle a vzpomíná si na jejího snoubence s lízátkovým prstýnkem, Harryho Jowseye, s tím zase aktuálně randí Georgia. 

Žádný vztah, který vznikl v této reality show, nepřežil její poslední klapku

Vztah místo postelových hrátek, hledání lásky sourozencům i nebezpečná ultimáta: Reality show, které vás chytnou a nepustí

Andrea Machajdíková / 07. 10. 2022

Mimořádně plodná rodina, pohřební mejdany, okusování bot i klik od dveří nebo falešní policisté: Nejbizarnější reality show světa

Carlito Brigante / 02. 11. 2022

Autorský článek 
Foto: Netflix, Tarina Rodriguez / Netflix © 2023

 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM