Ranní klub /
Celý playlist
VIP

Brad Pitt je v tom až po uši: Vybral si o třicet let mladší designérku

Avatar photo Michaela Dočkalová
18. 03. 2023

Je konečně znovu zamilovaný? Noční pařížské rande z konce února napovídá, že tak tomu skutečně je. Sen všech žen si vybral o třicet let mladší partnerku. A randí spolu už čtyři měsíce!

V pátek 24. února byli Brad Pitt a návrhářka šperků Ines de Ramon spatřeni na tajném rande v Paříži, kde si zašli na večeři. Na videu je zachytil časopis Paris Match. Společně si povídají a smějí se u stolu ve Fouquet’s na Champs-Élysées. Byli tam však i s několika dalšími společnými přáteli. Podle svědků ovšem nešlo přehlédnout, že se k sobě mají víc než jen jako dva známí.

Matkou po čtyřicítce: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis nebo Naomi Campbell se toho rozhodně nebojí

Michaela Dočkalová / 11. 03. 2023

Každý sám 

Brad Pitt byl v Paříži částečně pracovně. Předával čestnou cenu režisérovi Klubu rváčů, v němž si zahrál hlavní roli, Davidu Fincherovi a to v rámci 48. ročníku udílení filmových cen César. Pravděpodobně ale do Paříže dorazil sám, Ines de Ramon přicestovala o den později. Tamní média nechtěla dlouho setrvávat v nejistotě, a tak se rovnou napřímo hercova manažera zeptala, zdali je zadaný. Jasné odpovědi se však nedočkala.

Ines de Ramon si nejspíš u Brada léčí zlomené srdce a splín po nevydařeném manželství. Jen týden předtím, než spolu byli spatřeni v Paříži, její manžel Paul Wesley, hvězda Upířích deníků, požádal po pěti letech manželství o rozvod. Údajně si přestali rozumět a sdílet společný pohled na svět.

Prozradil je Bono

Hollywoodský herec je s krásnou Ines de Ramon spojován už od listopadu minulého roku, kdy společně navštívili křest knihy a koncert Bona z irské skupiny U2 v Los Angeles. Na koncertě se nejen drželi za ruku, ale také se objímali. Na Valentýna pak měl Pitt své nové lásce do práce poslat obrovskou kytici růžových pivoněk, které zbožňuje, a také bagetu, pravděpodobně její oblíbenou pochoutku.

Tajný zdroj z hercova blízkého okolí týdeníku US Weekly prozradil, že Brad je bez nejmenších pochybností zamilovaný, a přestože je jejich vztah relativně čerstvý, vidí v něm dlouhodobý potenciál. I přes velmi nabitý program se pár snaží každou volnou chvilku trávit společně. „Opravdu si tenhle vztah užívá. Ines má v sobě velmi pozitivní energii a na všechno se dívá optimisticky,“ dodal zdroj z hercova okolí.

Ines si na Valentýna z kanceláře odnáší kytici růžových pivoněk

Je to ta pravá?

Ani velký věkový rozdíl pro ně není žádnou překážkou. Naopak se skvěle doplňují. Brad prý u mladší ženy hledá nový smysl života i trochu jiný pohled na svět a Ines u staršího muže zase jistoty, ale i dobrodružství. A protože prý oba mají velmi dobrodružné povahy, blíží se pomalu, ale jistě k idylickému vztahu. Jak dlouho to ale novému nejsledovanějšímu hollywoodskému páru vydrží, je zatím velkou neznámou.

Evu Mendes už hraní omrzelo: Teď je hlavně manželkou jednoho z nejpřitažlivějších mužů planety

Michaela Dočkalová / 05. 03. 2023

Jamie Lee Curtis se za svůj původ nestydí: Být protekční dítě není nic špatného

Michaela Dočkalová / 16. 03. 2023

Zdroje: pagesix.com, dailymail.co.uk
Zdroj fotografií: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM