Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
VIP

Bude Posh Spice osminásobnou babičkou? Brooklyn a Nicola Beckhamovi plánují velkou rodinu, nebrání se ani adopci

Avatar photo Michaela Dočkalová
10. 12. 2022

Od chvíle, kdy se dali dohromady, doslova září. Po třech letech randění přišla velká svatba a ihned po ní velké plány na založení rodiny. Ne každý ale věří, že spolu Brooklyn Beckham a jeho žena Nicola Peltz zůstanou.

Jestli se někdo může pyšnit obrovskou popularitou, která by nebyla obehnána skandály a jinými přešlapy, pak jsou to právě mladí Beckhamovi. V dubnu letošního roku nejstarší syn světoznámého bývalého fotbalisty Davida Beckhama Brooklyn pojal za manželku herečku a modelku Nicolu Peltz, která je zároveň dcerou miliardáře a investora Nelsona Peltze. Pohádková svatba, jež se odehrála v luxusním sídle jejího otce, stála neuvěřitelných 440 milionů korun. A byla to jedna z nejsledovanějších událostí letošního roku.

Dvakrát rozvedená a těhotná Kaley Cuoco už se vdávat nechce: Možná ale brzy změní názor

Michaela Dočkalová / 06. 12. 2022

Znesvářené rodiny?

Veselka se však neobešla bez spekulací a jistých poznámek, které mířily k tomu, jaký vztah má Nicola Peltz s matkou svého muže, Posh Spice Victorií Beckham. Bulvární deníky po celém světě psaly o tom, že se ty dvě vůbec nemusí. Na veřejnost se dostaly informace ohledně plánování svatby, na němž se chtěla Brooklynova matka podílet, ale Nicola jí to údajně nedovolila. Zároveň jistý neznámý zdroj z blízkého okruhu rodiny Beckhamových prý uvedl, že Nicola závidí své tchyni slávu a pozornost, kterou si získala nejen jako žena nejslavnějšího fotbalisty všech dob, ale i jako členka legendární dívčí skupiny Spice Girls. Pro tyto spekulace ale zatím neexistuje žádný reálný podklad, zakládají se jen na domněnkách, případně něčí snaze Beckhamovým uškodit. A tak to vnímají i jejich skalní fanoušci a sledující na sociálních sítích, od nichž Nicola Peltz a Brooklyn Beckham obvykle na každé sdílené video nebo fotografie dostávají jenom pozitivní reakce.

Chce být mladým otcem

Brooklyn Beckham se před nedávnem nechal slyšet, že by se rád stal otcem co nejdříve, neboť jeho přáním je jít v otcových šlépějích. David Beckham se stal poprvé otcem ve čtyřiadvaceti letech, tohoto věku Brooklyn dosáhne v březnu příštího roku. Nicméně si uvědomuje, že rozhodnutí není jenom na něm. Nicola to má ale pravděpodobně stejně. I ona pochází z velké rodiny. Zatímco Brooklyn má tři sourozence, Nicola se chlubí dokonce sedmi. Když se jí novináři před pár týdny zeptali, jestli by chtěla mít třeba osm dětí, odpověděla neurčitě: „Je to hodně, ale…“ Zároveň se tajemně usmívala a pak dodala: „Chceme děti adoptovat a samozřejmě mít i nějaké vlastní. To je náš sen.“

Po pěti letech vztahu si stále užívají zamilovanosti

K jejich seznámení došlo v roce 2017 na hudebním festivalu Coachella, ale z počátku byli pouze přáteli. Později dokonce těmi nejlepšími. O dva roky později spolu začali oficiálně randit a hned rok na to proběhly zásnuby. Od chvíle, začali tvořit pár, se od sebe téměř nehnou a vypadá to, že prožívají skutečnou pohádku, kterou žádný mrak zatím nezahalil. A fanoušci jsou z nich jako u vytržení. Samozřejmě se ale najdou tací, kteří jen čekají na příhodnou chvíli, aby se mohli vytasit s tvrzením, že bylo od začátku tohoto vztahu jasné, že jim to spolu nevydrží. Jejich příležitost ale ještě nenastala a třeba ani nenastane.

Babyboom slavných: Přírůstek do rodiny očekávají Blake Lively a Ryan Reynolds, Kelly Osbourne i frontman Maroon 5

Denisa Grofová / 10. 10. 2022

Will Smith a David Beckham šermují, Mr. Bean závodí na okruhu: Adrenalinové koníčky slavných

Martina Hoblová / 19. 07. 2022

Zdroj: dailymail.co.uk
Úvodní foto: Profimedia 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM