Expres TOP /
Celý playlist
Mix

Chodící katastrofa Ezra Miller: Má na krku další obvinění, v dalších filmech od DC si prý už nezahraje

Avatar photo Eliana Moravcová
13. 07. 2022

Podle nejnovějších zpráv od filmového studia Warner Bros. si problémový herec Ezra Miller, který ztvárnil postavu Flashe v nově připravovaném filmu, v dalších filmech světa komiksových hrdinů DC již nejspíš nezahraje. Důvodem jsou narůstající obvinění, zatčení a problémové chování herce.

Od natáčení filmu The Flash, který má být uveden v létě 2023, se Ezra Miller, který zde ztvárnil hlavní roli, dostal do titulků mnoha právních sporů. Devětadvacetiletý herec, který se prohlásil za nebinárního, začal v nezávislé kinematografii rolemi ve filmech Afterschool z roku 2008 a Perks od Being a Wallflower z roku 2012. Větší úspěch pak zaznamenal ve filmu Fantastická zvířata, kde se objevil jako Credence Barebone. Poslední dobou však na sebe herec strhává pozornost jiným způsobem, než svým hereckým nadáním. V únoru tohoto roku se objevilo obvinění proti Millerovi, kdy měl herec obtěžovat Němku Nadiu, když odmítl opustit její byt. V březnu tohoto roku byl Miller zatčen na Havaji za výtržnictví, v dubnu byl zatčen znovu pro podezření z napadení a v červnu byl obviněn z vymývání mozku mladé dívky, jejíž rodiče požádali o ochranný příkaz.

 

Celebrity, které skončily letos za mřížemi: Komiksový Flash, Rihannin přítel i milovník hub

Redakce / 16. 05. 2022

Na Havaji nejsou z herce nadšení

Dne 27. března tohoto roku zatkli policisté herce na Havaji, kdy se uprostřed karaoke rozčílil natolik, že v baru křičel sprostě, vytrhl zpívající ženě mikrofon a napadl muže hrajícího šipky. Podle dostupných informací herce rozrušilo zpívání karaoke. O několik hodin později se pak Miller údajně vloupal do ložnice jednoho páru. Pár poté Millera obvinil i z krádeže některých věcí, včetně pasu a peněženky. Podruhé byl herec zatčený dne 19. dubna opět na Havaji, tentokrát pro podezření z napadení. Herec byl požádán, aby opustil zábavu pořádanou na Big Islandu, což herce rozčílilo a poté hodil židlí, kterou trefil opodál stojící ženu. Té vzniknul půlcentimetrový šrám na čele. Miller poté u soudu neprotestoval, kdy mu bylo nařízeno zaplatit pokutu 500 dolarů.

Soukromé životy dětských hvězd veselé nebyly. Kdo skončil za mřížemi a kdo v léčebně?

Karin Šnýdrová / 01. 06. 2022

Vymýval teenagerovi mozek

Rodiče osmnáctileté obyvatelky Severní Dakoty, kterou je Tokata Iron Eyes, obvinili Millera z vymývání mozku a požádali o ochranný příkaz. „Ezra používá násilí, zastrašování, výhrůžky násilím, strach, paranoiu, iluze a drogy, aby ovládl mladou dospívající Tokatu,“ zní obvinění ze strany rodičů. „Ezra vymyl Tokatě mozek. Ezra Miller se ujistil, že Tokata nemá telefon a dal její bankovní kartu jednomu ze svých pracovníků,“. Tokata však na svém účtu na Instagramu obvinění popírá.

The Flash v ohrožení

Jeden ze zdrojů uvádí, že pro filmové studio Warner Bros. není hercovo chování žádná výhra. Zdá se, že Millerův čas v roli Flashe se chýlí ke konci. Samotné studio odmítlo situaci komentovat, ale je možné, že nadcházející film The Flash by se stáhl z jakéhokoliv marketingu a vydal se rovnou na HBO Max, nebo by se pokusilo z filmu udělat hit, kdy by byl v budoucnu Miller z role Flashe odstraněn, podobně jako studio přeobsadilo Johhnyho Deppa kvůli vzneseným obviněním v sérii Fantastická zvířata.

Johnny Depp versus Amber Heard: Největší bomby, pomluvy a odhalení z procesu (zatím)

Redakce / 25. 04. 2022

Hudebníci za mřížemi

Redakce / 08. 09. 2021

Zdroje: USAtoday.comGamesradar.comInstagram.com
Úvodní foto: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM