Ranní klub /
Celý playlist
Kultura

Utahuje si z celebrit, miluje ji celý svět a teď bude mít vlastní seriál: Komička a hvězda internetu Celeste Barber

Andrea Machajdíková
28. 03. 2023

Ne nadarmo se říká, že nejvtipnější bývají ti, co si dokážou udělat legraci sami ze sebe. A to přesně platí o čtyřicetileté australské hvězdě Celeste Barber, která svými parodiemi dobyla svět.

Herečka, spisovatelka, ale především komička má na svém Instagramu neuvěřitelných 9,4 milionu sledujících. Proslavila se především parodováním módních kampaní i fotek slavných žen. Později k fotkám přidala i krátká videa, která jsou zkrátka k popukání. Na paškál si bere hvězdy světového formátu jako jsou třeba Emily Ratajkowski, Rihanna, Miranda Kerr, Kim Kardashian nebo Cindy Crawford.

Botox je dobrý sluha, ale zlý pán: Aby z vás nebyla oživlá figurína, nesmíte to přehnat jako některé celebrity

Karin Šnýdrová / 27. 03. 2023

Odkrývá pozlátko sociálních sítí

Celeste se často obléká do tiťerných bikin, přestože má nějaké to kilo navíc, zkouší krkolomné pózy slavných modelek a vtipně napodobuje svůdná videa známých influencerek. Její tvorba ale rozhodně není útočná, nebo zákeřná, má totiž přidanou hodnotu právě v tom, že si Celeste dělá legraci i sama ze sebe. Hlavním cílem jejích koláží a videí je pochopitelně pobavit publikum, ale také odkrývat instagramové pozlátko a změnit obecné představy o dokonalých ženách. V návaznosti na to také vydala knihu Challenge Accepted!, která pojednává o tom, jak se vzepřít normám a ideálům.

Brzy na Netflixu

Kromě pravidelných příspěvků na Instagramu se Celeste loni vydala na obří stand-up turné, během kterého vystoupila ve své rodné Austrálii, Spojených státech i Evropě včetně Česka. Vystoupení zaměřené na manželství, duševní zdraví nebo třeba erotické pomůcky celebrit mělo po celém světě obrovský úspěch.

Streamovací stanice Netflix už 29. března představí novinku, jejímž tahounem bude právě Celeste Barber. V osmidílném komediálním seriálu Wellmania si zahraje Liv, která se kvůli zdravotním peripetiím rozhodne začít žít zdravě. Na cestě za opětovným získáním fyzického i duševního zdraví vyzkouší všechno od neškodných procedur až po bizarní techniky. Podle samotné Celeste, která je mimo jiné i výkonnou producentkou, „to bude tak zábavné, že se z toho pos**ete.“ 

Úvodní foto: © Netflix 2023

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM