Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
Kultura

Johnny Depp znovu jako Jack Sparrow? Nemožné se nejspíš stane skutečností

Avatar photo Michaela Dočkalová
16. 01. 2023

Jack Sparrow je špinavý, věčně opilý, trochu úlisný, sarkastický, ale v každém okamžiku stejně neuvěřitelně charismatický kapitán Černé perly, který dobyl celý filmový svět. A možná se Johnny Depp do legendární série Piráti z Karibiku zase vrátí, přestože se kdysi zástupci společnosti Disney zařekli, že Deppa už bylo dost.

Producent Pirátů z Karibiku prý Johnnyho Deppa škádlí, že by se měl zase hodit do gala, respektive nasadit pirátský šátek a dredy s korálky, bez nichž si Jacka Sparrowa nedokážeme představit. Hollywoodský filmař Jerry Bruckheimer se nechal slyšet, že by byl nesmírně rád, kdyby se Jack Sparrow zase vrátil. A zároveň neopomenul jeho představiteli pogratulovat k vyhranému soudu. Ten musel v minulém roce absolvovat kvůli žalobě, jíž na něj podala jeho bývalá manželka Amber Heard nejenom kvůli údajnému ublížení na zdraví, ale také za pomluvu, které se měl dopustit Deppův právní zástupce i on sám.

Jedenáctá série American Horror Story sbírá vlažná hodnocení: Jsme až moc otrlí, nebo je to vážně nuda?

Iva Růžičková / 13. 01. 2023

Jedna smrt bohatě stačila

Poté, co v měl v roce 2017 premiéru pátý díl Pirátů z Karibiku s podtitulem Salazarova pomsta, šéfové úspěšné filmové franšízy prohlásili, že chtějí do pokračování vnést úplně novou energii. A měli v plánu Johnnyho Deppa přeobsadit. Po čtyřech letech ale nejspíš názor zase změnili. Deppovi údajně za šesté pokračování úspěšné série nabídli tři sta milionů dolarů. Producent Jerry Bruckheimer tento stoosmdesátistupňový obrat okomentoval s tím, že už jednou se pokusili Jacka Sparrowa zabít, ale nefungovalo to. Samozřejmě, že to nefungovalo. Piráti z Karibiku bez Jacka Sparrowa je jako Kobra 11 bez Semira Gerkhana. Proč ale chtěli Deppa šéfové společnosti, která filmy produkuje, z jeho role takzvaně vyštípat? I na to zná Bruckheimer odpověď: „Je nešťastné, že se do všeho, co děláme, vkrádají naše osobní životy.“ Tím měl na mysli fakt, že po obvinění bývalé ženy Amber Heard s Deppem nikdo nechtěl spolupracovat, jelikož si nikdo nemohl být jistý, jestli skutečně na své exmanželce nepáchal domácí násilí. Pravomocný soudní rozsudek toho ale hodně změnil.

Všechny filmy ze série Piráti z Karibiku měly hvězdné obsazení, Johnny Depp si ale většinu pozornosti ukradl pro svého Jacka Sparrowa

Kousek Karibiku ve Velké Británii

A tak kolují zvěstí, že v únoru má mít Depp ve Spojeném království přísně tajné zkušební natáčení, podle něhož se vedení rozhodne, jestli do nové verze Pirátů z Karibiku zapadá, nebo nikoliv. Zároveň z hereckých kuloárů unikla informace, že pokračování Pirátů z Karibiku má pracovní název A Day At Sea, česky Den na moři. Pořád ale chybí jedna podstatná věc, respektive člověk. Ten, který bude pokračování režírovat. Jedno je ale jisté na sto procent. Výkonným producentem nového projektu byl jmenován Bruce Hendricks, který pracoval už na prvních třech dílech Pirátů z Karibiku. Ještě před dvěma lety se zástupci společnosti Disney nechali slyšet, že s Deppem spolupracovat už nikdy nebudou. Společnost dokonce podle magazínu The Hollywood Reporter uvažovala nad tím, že do hlavní role obsadí ženu. Jenže co platilo včera, neplatí dnes. O Jacka Sparrowa tak možná přece jen fanoušci nepřijdou.

Vémolova nevěra chvíli po svatbě, facka na Oscarech, rozchod po internetu i soud Depp vs Heard: Skandály hvězd v roce 2022

Michaela Dočkalová / 30. 12. 2022

Spadl ze třetího patra i z koně a stal se jedním z nejlepších herců své generace: Orlando Bloom slaví narozeniny

Kristýna Ševčíková / 13. 01. 2023

Zdroj: mirror.co.uk
Zdroj fotografií: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM