Víkend na Expres FM /
Celý playlist
Kultura

Další zbytečné ponožky, nebo pyžamo se sobem? Zkuste to letos jinak! Divadelně

Redakce
22. 11. 2022

Darujte příběh. Vánoční poukazy do Městských divadel pražských na společný zážitek podle vlastního přání. V repertoáru divadel ABC, Rokoko a Komedie si vybere každý. 

Komedie, drama, nebo muzikál? Chcete udělat radost svým blízkým a pozvat je do divadla, ale nevíte, jaké představení by obdarovaným udělalo radost? Využijte dárkové poukazy. Platí na tři scény a obdarovaní si sami můžou vybrat, na co do divadla půjdou.

Každý poukaz je platný na nákup dvou vstupenek do divadel ABC, Rokoko a Komedie. Zakoupit je můžete on-line na webu nebo na centrální pokladně Městských divadel pražských. Pro pravidelné diváky doporučujeme využít předplatné.

Jako dárek k vánočním poukazům máme pro prvních 50 zákazníků od 1. 12. připraveno na centrální pokladně měsíční předplatné na Dramox, divadlo online. Najdete tam stovky záznamů představení z českých i zahraničních divadel, doporučujeme například oblíbené inscenace Čapek a Želary z divadla Rokoko.

A udělejte radost i sobě. Přidejte se do klubu diváků První řada. Členové získají mnoho výhod, například zlevněné vstupenky, exkluzivní pořady jen pro členy nebo možnost nahlédnout do zákulisí a setkat se s osobnostmi největšího jednosouborového v Česku. Pořady provází Zuzana Maléřová a věřte, že spolu se skvělými hosty – tvůrci, herci, muzikanty – prožijete inspirativní podvečery.

Skočte s námi do nového roku!

Nemáte ještě program na Silvestra? Přijďte strávit poslední den letošního roku do divadla.

V ABC na vás čeká komedie Vím, že víš, že vím… se Simonou Stašovou a Michalem Dlouhým v hlavních rolích.

V Rokoku uvidíte novou komedii Davida Drábka Herečka sobotní noci s Pavlou Tomicovou v hlavní roli. Dospělá žena s dětským srdcem, naivní i odvážná, se rozhodla rozdávat dobro za každou cenu. Při setkání s dávnými přáteli se otevírají stará tajemství, přání i smutky, ale vánoční čas přinese jeden velký zázrak.

Nejen fanoušci Davida Bowieho si přijdou na své v divadle Komedie. Komorní muzikál Lazarus o samotě, sebedestrukci, ale i potřebě lásky, naději a návratu do čistého života, světa a duše je plný známých hitů. V hlavní roli se můžete těšit na Igora Orozoviče nebo Ondřeje Rumla.

Vstupenky na silvestrovská představení kupujte on-line nebo na pokladnách Městských divadel pražských.

Komerční článek
Foto: Městská divadla pražská 

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM