Odpoledne na Expres FM /
Celý playlist
Mix

Pouhá závist? Okolí neskouslo, že si našla příliš atraktivního partnera. Teď zažívá šikanu na sociálních sítích

Tereza Braunová
11. 07. 2022

Dovedete si představit, jak moc by vás ranilo, kdybyste konečně našla partnera svých snů, ale lidé by vám začali ve velkém tvrdit, že pro něj nejste dost dobrá? A co teprve, že váš partner je více přitažlivý než vy, takže se k němu jednoduše nehodíte? Tyhle kruté řeči jsou bohužel realitou. Alespoň pro jednu mladou plnoštíhlou ženu jménem Alicia Mccarvell, jejíž okolí zřejmě neskouslo, že si našla přitažlivého partnera, a proto ji šikanuje na sociálních sítích. Je v tom závist, nebo jsou lidé skutečně tak zlí? Posuďte sami.

Alicia a Scott jsou partneři, kteří se milují a před nedávnem se dokonce vzali. Dalo by se říct, že jsou tak stejní jako každý jiný zamilovaný pár. Tato dvojice teď ale musí řešit problémy, se kterými se většina jiných hrdliček pravděpodobně potýkat nemusí. Závistiví lidé na sociálních sítích dali totiž jasně najevo, co si o jejich vztahu myslí. A nebylo to nic pěkného. Dalo by se říct, že jejich nepřejícnost přerostla v ošklivou šikanu, která nemá obdoby. Co se jim tak nezdá?

Nejsi pro něj dost dobrá

Alicia a Scott nikomu nic špatného neprovedli, o to více je reakce některých lidí na sociálních sítích nepochopitelná a zarážející. Dvojice pouze, podobně jako všichni ostatní zamilovaní v dnešní době, sdílí své láskyplné zážitky na sociálních sítích se svými fanoušky. A ti, jak se zdá, jim pravděpodobně zase tak moc vlastně nefandí. Alespoň tedy Alicii ne. Té totiž někteří uživatelé sociálních sítí píšou, že pro svého partnera není dost dobrá, respektive, že její partner je pro ni moc sexy. Navíc tito zlí sledující dokonce tvrdí, že si Aliciia svého manžele z těchto důvodů nezaslouží. Kruté, že?

Rihanna, Jennifer Lawrence a další celebrity se otevřeně postavily proti toxickým dietám a tlaku veřejnosti na krásnou postavu

Eliana Moravcová / 07. 07. 2022

Hateři jejich vztahu nevěří

Jiní ze šikanátorů na sociálních médiích přitom zašli ještě dál. Zvláště hateři na tiktoku, kteří tvrdí, že se zcela jistě jedná o falešný vztah. Této dvojici tak lidé dokonce nevěří, že vůbec existuje.  Důvodem, proč pár podle nich vztah předstírá, má být údajně snaha získat co nejvíce pozornosti. Zlé jazyky, které jejich vzájemnému vztahu „alespoň“ věří, potom zase tvrdí, že Scott musí mít speciální vkus. Ten podle nich spočívá v zálibě v baculatých a obézních dámách. Dodávají, že by se prý v opačném případě nikdy nemohl zahledět právě do Aliciie. Šíleně povrchní hodnocení vztahu tak musí dávat páru neuvěřitelně zabrat a závidět nelichotivé komentáře na jejich adresu by mohl asi jen málokdo. Zdá se, že se tak pár stal obětí velice častého fenoménu dnešní doby – šikany na sociálních sítích.

Aliciia se nevzdala

Ačkoliv pár dostává mnoho nelítostných až odporných komentářů za projevy své lásky se ani nadále nestydí. I přes pro Alicii mnohdy bolestivé komentáře se dvojice rozhodla v aktivitě na sociálních sítích pokračovat. Alicie se tedy ani nadále nenechává odradit a s přidáváním příspěvků, včetně společných fotografií se svým manželem, nepřestala. Chce tak totiž světu dát najevo, že na vnějšku nezáleží a láska není povrchní. Tímto způsobem dává všem lidem naději, že i na ně někde čeká jejich ideální druhá polovička, a že důležité je, jací jsou uvnitř a ne navenek. A že vás někdo může milovat přesně takové, jací jste, aniž byste se museli kvůli partnerovi měnit. Z dříve obyčejného páru aktivního na sociálních sítích se tak stala dvojice, která má pro svět velice důležité poslání.

Také jim fandíte? Napište nám do komentářů! 

Prezident, Wolverine i Thor: Slavní muži, kterým to klape se starší partnerkou

Tereza Braunová / 05. 07. 2022

Šokující zákaz potratů v USA odsoudily i celebrity: Jak ostře reagovala dcery Umy Thurman a další hvězdy?

Tereza Braunová / 04. 07. 2022

Zdroj: Nypost.com, unlimitedd-ttech.com, tiktok.com
Úvodní ilustrační foto: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM