Nejlepší hudba ve městě /
Celý playlist
Ostatní

Vyrobeni ze silikonu: Plastické operace jsou jejich drogou

Redakce
Plastická chirurgie dokáže léčit komplexy, srovnat psychiku a vrátit život těm, kteří už do něj chuť neměli. Může se ale také proměnit v nezdravou posedlost. Koho chytila do své pasti a kdo jí neumí říct stop?
14. 03. 2022

Když se touha po dokonalém vzhledu změní v závislost, jde rozum stranou. Stejně jako našetřené finance a vlastní zdraví. Milovníci estetických úprav dobrovolně uléhají na operační sály, podstupují bolestivé zákroky a zdá se, že nikdy nebudou mít dost. Seznamte se s lidmi, kteří dali přirozené kráse navždy sbohem.

Čtěte také: Kdysi nádherná modelka se stala zrůdou, když si kvůli posedlosti plastikami napíchala do obličeje stolní olej

Blondie Bennett (46)

Zalíbení v panenkách Barbie našla už jako malá holčička. To ještě nikdo netušil, že jejím celoživotním snem jednou bude se v plastovou hračku doopravdy proměnit. Svou první operaci prsou podstoupila v osmnácti letech a od té doby jich absolvovala hned několik. Dnes váží její ňadra přes dvacet kilogramů. Od roku 2017 utratila přes sto tisíc dolarů za nejrůznější zákroky, začala posilovat a doufá, že jí narostou pořádné svaly. Nejšílenější nápad Blondie Bennett je ale hypnoterapie, na kterou v minulosti docházela jednou týdně proto, aby byla hloupá. Opravdové panenky přece inteligencí zrovna nepřekypují. Hypnóza jí údajně pomohla k zmatenosti. Zabloudila, když jela k mámě domů, a nemohla si ani vzpomenout, jestli má na letišti čekat na svou kamarádku u příletů, nebo odletů.

profimedia-0658181244.jpg

Jessica Alves (38)

Příběh této Brazilky by už snad ani nemohl být víc bizarní. Narodila se jako Rodrigo, ale se svým vzhledem nebyla spokojená ani předtím, než si uvědomila, že žije v nesprávném těle. Když byla ještě mužem, toužila vypadat jako partner panenky Barbie. Image Kena, za kterou byla vděčná plastickým chirurgům, jí sice otevřela dveře do světa showbyznysu, jenže zaplatila za ni cenou málem nejvyšší. Implantát v bradě způsobil v jejím těle vážnou infekci, kterou podle doktorů nemusela přežít. V roce 2020 oznámila veřejnosti, že se cítí býti ženou, a následovala další řada riskantních operací. Celkově za ně Jessica Alves utratila už přes milion dolarů. Prodělala například dvanáct rhinoplastik, má implantáty v hýždích, nechala si odstranit žebra a momentálně přemýšlí o transplantaci dělohy, aby mohla být mámou.

Mauricio Galdi (33)

Odmalička záviděl holkám, že si mohou hrát s panenkami a nikdo je kvůli tomu nesoudí. I Mauricia tedy inspiroval k vysněné vizáži proslulý Ken. První operaci podstoupil v pouhých šestnácti letech, pracoval jako model, vydělával si vlastní peníze a rodičům o svém plánu řekl pouhé dva dny před termínem. Nos si od té doby nechal upravit ještě třikrát. Na přirozenou krásu si nehraje, vypracované břišáky jsou rovněž dílem plastických chirurgů, stejně jako jeho lícní kosti. Zuby má z porcelánu a nejnebezpečnější procedura, již podstoupil, je operace očí, která jim dodala zářivý lesk. Záliba v plastikách vyšla Mauricia Galdiho zhruba na milion dolarů.

Lela Ceterová (32)

I u nás se ale najdou tací, kteří preferují umělou krásu. Třeba jako bývalá playmate, přítelkyně zápasníka Karlose Vémoly (36) a dvojnásobná maminka Lela Ceterová, která se chirurgickými vylepšeními rozhodně netají. Může se pochlubit obřím dekoltem, zvětšenými rty i úpravou nosu. Nejvyšší položkou, co se týče financí, byly však její zuby. Ačkoliv pravidelně dochází na zahuštění a prodloužení čas, vlasů a nehtů, na rozdíl od zahraničních silikonových celebrit se má v počtu zákroků ještě co učit. Libuje si však i v tetování. Nedávno si nechala na paži zvěčnit podobiznu svého partnera.

Jak by vypadaly celebrity bez plastik? Omrkněte Madonnu i Demi Moore!

Zdroj úvodní fotografie: Profimedia

Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM